Farkas Dániel  országos szerepkörben
Közélet

Farkas Dániel országos szerepkörben

Budapesten a Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban tartotta szombaton tisztújító közgyűlését a Fidelitas (a Fidesz ifjúsági tagozata). Az első számú vezető - Illés Boglárka - mellett új elnökségi tagok is bekerültek a szervezet vezetésébe. Kiskunhalasról Farkas Dániel, a Délalföldi szervezet vezetője lett az elnökség egyik új tagja.

Budapesten a Bálnában tartott tisztújításon Illés Boglárka pályázott a leköszönő Böröcz László helyére: a jövőben ő vezeti a Fidesz ifjúsági tagozatát (Fidelitas) - szól az MTI hír. Kiskunhalasi vonatkozása is van a Fidelitas tisztújító körgyűlésének. Kiskunhalas közéletében az előző ciklusban alpolgármesteri szerepet vállaló  Farkas Dániel  (címkép Kovács Iván) bekerült a Fidelitas elnökségébe.

Farkas Dániel a Fidelitas közgyűlésen kortes beszédet tart (fotó facebook)

A fiatal politikus eddig a Dél-alföldi régió vezetője volt a szervezetnek. Jelölése nem meglepetés, mert a Fidelitasban végzett évtizedes tevékenysége a régiós eredményeket tekintve figyelemreméltó. Jelenleg Kiskunhalas város újra választott polgármesterének, Fülöp Róbertnek a  stratégiai főtanácsadója. Farkas Dániel országos elnökségi szerepköre vélhetően a halasi érdekérvényesítésben is jól jön majd a városnak.

A Fidelitas új elnöksége, jobb szélén a képnek Farkas Dániel (fotó facebook)