Figyelem! Újra zárva a Thorma János utca
Közélet

Figyelem! Újra zárva a Thorma János utca

Pénteken délelőtt a Kiskunsági Víziközmű-, Szolgáltató Kft. ismét lezárta a Thorma János utcát. A korlátozásra azért van szükség, mert az úttest megsüllyedt, mégpedig egy  vezetékhiba miatt. A javítást nem lehetett tovább halasztani - tudtuk meg a társaságtól.

Bár korábban honlapunk is jelezte, hogy a szolgáltató lezárja a Thorma János utcát, többen mégis meglepődve tapasztalták a péntek délelőtt kezdődő korlátozást. Eredetileg a Kiskunvíz hétfőn szerette volna elkezdeni a munkálatokat, de erre nem volt lehetőség. Mától viszont arra kell számítani, hogy több héten át nem lehet használni majd ezt a szakaszt. A zárásról egyébként táblák tájékoztatják az autósokat.

Az újabb zárás oka, hogy a Thorma János utca 15. szám alatti ingatlannal szemben az útburkolat megsüllyedt, ez évek óta gondot okoz a gépjárművezetőknek. A megsüllyedés oka hogy az útburkolat alatt 4,5 méter mélységben egy gravitációs szennyvíz bekötővezeték eltört a gerincvezetékre csatlakozásnál. Ennek következtében egyre üregesebb lett az útalap ágyazata. A munkálatok pénteken délelőtt kezdődtek, az autósok türelmét kérik.