Hamarosan nyitnak a falugazdász irodák
Közélet

Hamarosan nyitnak a falugazdász irodák

Újra lehetőség nyílik majd a személyes ügyintézésre, tanácsadásra. A kormányzati intézkedések lehetővé teszik a személyes ügyintézést, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdász-irodáinak egy részét – az ajánlott előzetes bejelentkezést követően – június 2-től újra felkereshetik az ügyfelek-áll a NAK közleményében.

Az indoklás szerint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetése folyamatosan nyomon követi a veszélyhelyzettel kapcsolatos kormányzati rendelkezéseket, és ha szükséges, ehhez igazítja saját döntéseit is. Mivel a módosított szabályok immár lehetővé teszik a személyes ügyfélfogadást is, ezért a NAK falugazdász-irodáinak többségben 2020. június 2-től ismét lehetővé válik a személyes ügyintézés. A szakemberek azt kérik, hogy a falugazdásszal telefonon előre egyeztetett időpontban keressék fel az ügyfélfogadási helyszínt. Ugyancsak érdemes tájékozódni arról, hogy melyik iroda, mely napokon van nyitva.

Kiskunhalason és térségében több ezer család él a mezőgazdaságból, számukra is eddig online nyílt lehetőség az ügyintézésre, most azonban személyesen is találkozhatnak a falugazdászukkal. A folyamatosan frissülő lista ITT lesz elérhető: