Idén is keressük a térség legjobb hangját
Közélet

Idén is keressük a térség legjobb hangját

A Halas Televízió 2009 óta minden év őszén megrendezi a Pont Karaokeversenyt. A műsorban halasi, környékbeli és az ország szinte minden területéről érkező énekesek mérik össze tudásukat. A győztes idén is egy lemezfelvétel lehetőségét nyeri a Bendegúz Hangstúdió jóvoltából.

Nem múlhat el úgy ősz, hogy a Halas TV ne rendezné meg a Pont Karaokeversenyt. Az idei megméretés sorban már a tízedik lesz. Az érdeklődők szeptember 30-ig tudnak előzetesen regisztrálni a Halas Televízió Bethlen Gábor téri szerkesztőségében vagy pedig egy privátüzenetben, amit a Pont Facebook oldalának kell elküldeni.

A 10. Pont Karaokeverseny két fordulóból áll majd. A tervek szerint október elején lesz megtartva az előválogató, majd pedig akik ott kiemelkedően teljesítenek, bejutnak a döntőbe, aminek felvételére október közepén kerül sor.

A korábbi versenyekhez hasonlóan, most is csupa értékes nyeremény vár a szereplőkre. A különdíjasok és dobogós helyezettek utalványokat, tárgynyereményeket zsebelhetnek be. A győztes elkészítheti első saját lemezét, aminek anyagát a Bendegúz Hangstúdióban rögzítheti, profi körülmények között.

(címképünkön a tavalyi évad díjazottai láthatók)