Jól érzem magam...(galéria)
Közélet

Jól érzem magam...(galéria)

Életvidám, dolgos szépkorút köszöntöttek a minap. Csordás Jenőné május 20-án ünnepelte a 90. születésnapját, ebből az alkalomból látogatta őt meg Fülöp Róbert polgármester és Simon István szociálpolitikai csoportvezető. Megtudtuk, hogy az ünnepelt korához képest kiváló szellemi és fizikai állapotban van, ha csak teheti saját maga gondozza a kertjét és kedvenc rózsáit.

.- Igazából május 18-án születtem, de két nappal később anyakönyveztek 90 évvel ezelőtt - mesélte Csordás Jenőné. A szépkorú asszonyt a jeles évforduló kapcsán köszöntötték szerettei, akik közül többen külföldön élnek. A város üdvözletét és jókívánságait Fülöp Róbert polgármester és Simon István szociálpolitikai csoportvezető tolmácsolta. Ők adták át Orbán Viktor miniszterelnök díszoklevelét. 

Csordás Jenőné mindig is dolgos volt, most is saját magát látja el. Ha csak teheti gondozza a kertjét és kedvenc rózsáit. Azt mondja, ne örült az elmúlt napok esős időjárásának, mert nem tudott foglalatoskodni az udvaron. Megtudtuk, hogy 5 unokája és 4 dédunokája van, akiket nagyon szeret. Büszkén mutatta azt az emlékkönyvet, amelyet születésnapjára kapott és ebben a családtagjai írták bele gondolataikat, üzeneteiket. Elárulta azt is, hogy jól érzi magát, egészsége időnként rakoncátlankodik. A család több tagja is megélte a szépkorúságot, van olyan rokona, aki több mint 100 évet élt.