Kinyitott a Halasmédia ügyfélszolgálata
Közélet

Kinyitott a Halasmédia ügyfélszolgálata

A járványveszély miatt hosszú hetekig zárva volt, ám most ismét kinyitott a Halasi Média és Kultúra Kft. Bethlen Gábor téri ügyfélszolgálata. Június 2-tól hétfőnként 12-től 18 óráig, keddtől péntekig 8-tól 18 óráig lehet majd személyesen is intézni például a hirdetéseket, de most lehet visszaváltani az Omega jegyeket is.

A szabályok betartásával újra személyesen is lehet ügyeket intézni a Halasi Média és Kultúra Kft. Bethlen Gábor téri ügyfélszolgálatán. Egyszerre maximum két ügyfél tartózkodhat az ügyfélszolgálaton. A többi érdeklődőnek addig kint kell várakoznia. A Halasi Média és Kultúra kft. mindenkinek a megértését kéri és áll az ügyfelek rendelkezésére.

Az ügyfélszolgálat megnyitásával újra lehet személyesen hirdetéseket intézni, Halasi Tükröt vásárolni és mód nyílik az elmaradt Omega koncert jegyeinek a visszaváltására is. Az ügyfélszolgálat hétfőnként 12-től 18 óráig, keddtől péntekig 8-tól 18 óráig tart nyitva. Arra továbbra is lehetőség van, hogy online, a reklam@halasmedia.hu címen adják fel hirdetéseiket.