Konok Kunok Motoros Vámpírok Bálja (galéria)
Közélet

Konok Kunok Motoros Vámpírok Bálja (galéria)

Ismét valami különlegessel készült a Konok Kunok Motoros Klub a hagyományos év eleji rendezvényén. A Sóstó Csárdában szombaton este a Vámpírok Bálja kulisszái elevenedtek meg, ennek megfelelő volt a dekoráció, a világítás és természetesen a 200 vendég is ehhez idomult az öltözékével. Rúdtánc-show és egy meglepetés produkció szórakoztatta a népes publikumot, amely ezen az estén csak a bulizást vette véresen komolyan.

Vérprofi rendezvény. Többször is elhangzott ez a találó jelző szombaton este a Sóstó Csárda rendezvénytermében. A Konok Kunok Motoros Klub évről évre előáll valami különlegessel, egyedivel saját évindító rendezvényén. Ezúttal vámpírkastéllyá alakult a helyszín, és a 200 vendégnek is előre megadták a kötelező öltözködési kódot, amelyben a piros és a fekete szín játszotta a főszerepet. Persze van, aki véresen komolyan vette az egészet és vámpírrá változott. A vendégeket a főszervező Krivosija Róbert üdvözölte, egyben köszönetet mondott a támogatóknak, majd Gál Dezső elnök nyitotta meg a rendezvényt.

A finom falatok mellett egy remek együttes, a Bravó zenekar garantálta a feledhetetlen estét. A rúdtánc-show néha a gravitáció határait súrolta, természetesen nagy taps és ováció volt a hölgyek jutalma. A tagok közül a legbátrabbak december óta készültek egy meglepetés műsorral, amely sikert aratott. A bált tombolahúzás színesítette, a legkitartóbb vendégek a hajnali órákban indultak haza, már csak azért is, mert a természetes fény veszélyes a vámpírokra. (Részletek a jövő héten, a Napi Mozaikban és a Híradóban, valamint a szerdai Halasi Tükörben.)

Fotók: Csóti Gábor