„Magyarország a magyaroké”
Közélet

„Magyarország a magyaroké”

Lakossági fórumot és sajtótájékoztatót tartott szerdán este az év elején alapított Mi Hazánk Mozgalom kiskunhalasi alapszervezete. A rendezvény vendége Dúró Dóra országgyűlési képviselő volt.

- A Doni Hősök napján alakult meg a megyei szervezettel egyszerre, a Mi Hazánk Mozgalom kiskunhalasi alapszervezete. Január 12-e óta működünk, s azóta várjuk, hogy bemutathassuk célkitűzéseinket a kiskunhalasi embereknek – mondta Szabadi István, a halasi szervezet elnöke.

Dúró Dóra országgyűlési képviselő a következőket osztotta meg a jelenlévőkkel.

- A Mi Hazánk Mozgalom több tekintetben egyedülálló. A magyar politikai életben egyedüli pártként merünk őszintén beszélni és megoldást javasolni a magyar-cigány együttélés problémáira. Fontos hangsúlyozni, hogy az európai parlamentben, amennyiben sikerül bekerülnek legalább Toroczkai László elnök úr listavezető révén, akkor azokat az erőket szeretnénk gyarapítani, akik a bevándorlásnak minden formáját elutasítják. Legyen szó gazdag vagy szegény migránsról, nincs különbség. Nem engednénk, hogy az oltalmazottak hazánk területén garázdálkodjanak – fejtette ki a mozgalom elnökhelyettese.