Megjutalmazták a tehetséges diákokat
Közélet

Megjutalmazták a tehetséges diákokat

Ajándékdobozok sorakoztak kedden este a Közösségek Háza nagytermében. A kiskunhalasi Rotary Club tagjai minden év decemberében megajándékoznak néhány tehetséges diákot. Idén főként édességek kerültek a csomagokba.

A Bibó István Gimnázium diákjainak kulturális műsorával kezdődött meg a Kiskunhalasi Rotary Club hagyományos karácsony előtti ajándékcsomag osztása. A klubtagok ebben az évben is sok meglepetéssel készültek a díjazottaknak.

- Nagyon fontosnak tartjuk klubtársaimmal, hogy a tehetséges általános- és középiskolásokat elhívjuk egy ilyen ünnepségre. Ajándékcsomagokat állítottunk össze nekik, amivel szeretnénk még szebbé tenni számukra a közelgő ünnepeket - mondta el Bárány Zsuzsanna elnök.

A szokásoknak megfelelően valamennyi kiskunhalasi általános- és középiskolából érkeztek fiatalok a karácsony előtti csomagosztásra. A fiatalok érdemeiről, sport- és tanulmányi eredményeiről dr. Mezei János számolt be a jelenlévőknek. A halasi rotaristák úgy állították össze az ajándékdobozokat, hogy a család minden tagja találjon benne valami finomságot.

Az est során a bibós énekkar tagjai többször is közönség elé álltak. Speciálisan, erre a napra összeállított műsorukban természetesen karácsonyi dalok szerepeltek. Hogy miként zajlott az ünnepség, kiderül a Halas TV szerda esti Híradójából.

Hozzászólás (0)