Nagy RFC-s buli volt...
Közélet

Nagy RFC-s buli volt...

Közel háromszáz vendége volt a Kiskunhalasi Szilády RFC támogatói báljának.. Immáron az ötödik ilyen összejövetelt szervezte meg a klub, ahol az edzők, szülők, támogatók és barátaik tölthettek el együtt pár felhőtlen órát. Idén is átadták a Pro Ludum Calcium Adiuvando-díjat, amelyet Farkas Lajos vehetett át. Megköszönték a szülői közösség és a szponzorok segítségét is. 

2013-ban döntött úgy a Kiskunhalasi Szilády RFC, hogy minden esztendőben szervez egy olyan estet, ahol megköszönhetik azok segítségét, támogatását, akik egész évben a klubért dolgoznak.. Már az ötödik alkalmat tartották, közel 300 vendég tette tiszteletét a Sóstó Csárdában. A megjelenteket Horváth Anikó elnök köszöntötte, majd az ünnepélyes díjátadó következett.

Horváth Anikó elnök

A Pro Ludum Calcium Adiuvando-díjat azért alapították, hogy évről évre meghálálják annak a személynek a munkáját, aki sokat tett a Szilády RFC sikereiért. A méltatásban Boross Viktor alapító azt mondta, hogy az idei kitüntetett nélkül elképzelhetetlen egy-egy torna, kupa lebonylítása. Az elismerést idén Farkas Lajos vehette át Vincze Attila vezetődzőtől.

Farkas Lajos

Az is hagyomány az RFC bálon, hogy az egyesület ajándékkal köszöni meg azoknak a vállalkozóknak, akik a TAO-s forrásaikat a klub számára adják. Az elismeréseket Fülöp Róbert polgármester adta át.

Fülöp Róbert és Horváth Gellért

Egy egész szervezőcsapat munkálkodott azért, hogy az est sikeres legyen. Az RFC-s anyukák a dekorálásból is kivették a részüket, ezért kis kedvességgel lepte meg őket a klub. Ezeket Vincze Attilától vehették át. A finom falatokról a Sóstó Csárda gondoskodott, volt tombola, a fergeteges hangulatot pedig a kiváló Gerappa Party Band muzsikája garantálta.