SHT Sajtóközlemény
Közélet

SHT Sajtóközlemény

A Halasmédia szerkesztőségéhez péntek délután sajtóközleményt juttatott el Vízleleti Szabolcs frakcióvezető (címképen), a Sikeres Halasért Társaság (SHT) nevében. A közlemény Kiskunhalason, a Semmelweis téren álló Hírnök szobor és a Három tavasz emlékmű áthelyezésének lehetőségével összefüggésben fogalmazott meg álláspontot, amit változatlan formában közöl hírportálunk.

SHT Sajtóközlemény

Kiskunhalas város képviselő-testülete 2017. március 30-án felhatalmazta a polgármestert, hogy a Hírnök szobor és a Három tavasz emlékmű áthelyezésének lehetőségeit vizsgálja meg.

Látva, hogy ez a kérdés nagyon megosztja a kiskunhalasiakat, felkérjük a polgármestert, hogy mielőtt bármilyen intézkedést tenne ebben az ügyben, kérdezze meg a város lakosságát. Rendeljen meg egy 500 fős reprezentatív közvélemény kutatást, amelynek néhány százezer forintos költsége elenyésző az ügy fontosságához mérten.
A Sikeres Halasért Társaság véleménye, hogy ilyen fajsúlyos kérdésben ne 14 képviselő véleménye döntsön, hanem a város lakossága.

Kiskunhalas, 2017. június 13-án
Sikeres Halasért Társaság (SHT) frakció nevében:
Vizkeleti Szabolcs, frakcióvezető

Az SHT sajtóközleménye

Halasmédia információ