Változás a hulladékudvar nyitva tartásában
Közélet

Változás a hulladékudvar nyitva tartásában

Jó, ha előre tájékozódik a nyitva tartásról még mielőtt a leadandó hulladékot felpakolva útnak indulna a halasi hulladékudvarba. Augusztustól ismét változott a telep nyitva tartási rendje. A tájékoztatás szerint a csütörtöki és a pénteki napokon 7 és 16 óra között fogadják a lakosságot.

Az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területén augusztus 3-tól változott a hulladékudvarok nyitva tartása. A cég közlése szerint Halason a Vállalkozók útján működő telepen a csütörtöki és a pénteki napokon reggel 7 és délután 4 óra között lehet leadni a hulladékot.

Egy-egy szombati nyitva tartást is beiktatnak, ez a nap Halason augusztusban 29-én, szeptemberben 26-án, októberben pedig 24-én lesz. Ezeken a szombati napokon 8 és 12 óra között fogadják az ügyfeleket.

A hulladékudvarokban a háztartásokban keletkező hulladékot megfelelően szétválogatva tudják csak átvenni. A hulladékudvar igénybevétele minden olyan lakos számára térítésmentes, aki felmutatja az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyáját, a hulladékszállítási számláját (vevőazonosító igazolására) és a befizetést igazoló bizonylatot (csekk, átutalási megbízás). Ezen dokumentumok bemutatása a hulladék elhelyezésének kötelező adminisztrációjához szükséges, annak hiányában a hulladékot nem áll módunkban átvenni! – közölte az FBH-NP Nonprofit Kft.

Fotó: Vercz András