(►) Fesztiváli különdíjasok
Kultúra

(►) Fesztiváli különdíjasok

Újabb lépést tett a siker felé vezető úton a kiskunhalasi Rock Life. Az együttes a We Will Rock You Rockzenei Tehetségkutató Versenyen pozitív értékelést kapott a Vörös Gábor, Bátki Zoltán „BZ”, Tollár László és Szántó Sándor alkotta szakmai zsűritől. Eredményhirdetéskor különdíjat vehetett át a helyi zenekar.

Budapesten a Crazy Mama Pub adott otthont a We Will Rock You Rockzenei Tehetségkutató Verseny országos döntőjének december 2-án. A megméretésen összesen 14 előadó, formáció vehetett részt. Azok, akik eredményeikkel jogosultságot nyertek az országos döntőben való szereplésre. A kiskunhalasi Rock Life két dalt adott elő. Az egyik a Deep Purple együttes Burn, a másik Cem Koksal feat Joe Lynn Turner: Blood and Blood című száma volt. A zenekar tagjai: Jung Rebeka, Fekete Patrik, Kiss Bernát, Rémán Csongor és Sándor Dániel.

A szakmai zsűriben Vörös Gábor basszusgitáros; Bátki Zoltán „BZ” énekes, zenész, zeneszerző, szövegíró; Tollár László dobos, zenekarvezető, menedzser, klubtulajdonos és Szántó Sándor, a Retro Stúdió ügyvezetője, hangmérnök, hangtechnikus, zeneszerző, hangszerelő, dobos ült.

Vörös Gábor a dobost emelte ki, mint zseniális fazont, az énekesnőnek pedig azt tanácsolta, hogy bátran lépjen előrébb. Úgy fogalmazott, dob-gitár szinten alapból megvette a produkciót, külön is dicsérte a gitáros szép játékát. Bátki Zoltán szerint rendben volt a zene, fazonilag viszont még gyúrható az együttes. Szántó Sándor egyéninek tartotta Bernát sajátos gitársoundjait. Azt mondta, a technikai rész teljesen rendben volt, Csongor basszus terén jó alapot biztosított, a billentyűs szintén tette a dolgát, és ő is jöhet előrébb. A klubtulajdonos számára szimpatikus volt a banda, szintén a zenekari tagok erényeit emelte ki. A Rock Life különdíjat vehetett át az eredményhirdetéskor. Szereplési lehetőséget kaptak ezzel a Lupa-tavi fesztiválon.