(►) Úgy fáj - új klippel jelentkeztek Kurcz Szandiék
Kultúra

(►) Úgy fáj - új klippel jelentkeztek Kurcz Szandiék

Az utóbbi időben egyre gyakrabban tudunk beszámolni arról, hogy új zenés videóval jelentkezik a VIII. Pont Karaokeverseny győztese, Kurcz Szandi, aki párjával, Andorral indított nemrégiben közös zenei projektet. Új  klipjük mág csak pár napja jött ki, de már több, mint tízezerszer játszották le a legnagyobb videomegosztó oldalon.

- Miért döntöttetek úgy, hogy ilyen sűrűn dobtok ki új dalokat?

- Azért tartjuk fontosnak, hogy sűrűn jöjjenek ki az új dalok, mert a csúcsig szeretnénk jutni, ennek érdekében pedig mindent megteszünk.

- Törekedtek arra, hogy minden új dal más dolgot adjon az embereknek?

- Igen, minden dalnál törekszunk arra, hogy ne tömegzene legyen, illetve térjen el valamiben az előzőektől. Legyen ez előadásmód, szöveg vagy zene.

- Miről szól az új nóta?

- Ismét egy szerelmes dal, érzelmesebb, mint a legelső, Haladok az árral című dalunk volt. Egy emberről szól, akit átvertek, fáj neki az egész, de ő kihúzza magát, megpróbál boldog lenni, aztán újra kellene az előző párjának, de akkor már késő. Nagyjából ennyi.

- Hol készült a klip? Milyen volt a forgatás?

- A klip több helyszínből épült fel, Baján forgattuk egy ismerősünk házánál, illetve forgattunk Bácsalmáson a parkban és egy repceföldön. Nagyon élveztük a forgatást. Hosszadalmas volt, de kibírtuk.

- Hogyan tovább? Máris készül a negyedik dal?

- Igen már készül a negyedik dal, sőt az ötödik is, de azokról egyelőre nem szeretnénk beszélni, mert még titok.

Még több cikk

Vasárnapi dallista

Vasárnapi dallista

Új-Hunnia 2039

Új-Hunnia 2039