(►) Bernát versenyben
Kultúra

(►) Bernát versenyben

Kiss Bernát megméretteti magát az ÚJ GITÁROS 2018 tehetségkutatón. A Kiskunhalason született tehetséges fiatalember Soothsayer címmel adta be jelentkezését.

Immár  harmadszor szervezi meg  Budapesten az ÚJ GITÁROS tehetségkutatót a Hear Hungary Music Kft. csapata. Teszik ezt annak reményében, hogy megismerjék, és megismertessék a nagyközönséggel az ország kiemelkedő tehetségű gitárosait. A kezdeményezést 2010-ben Jimi Hendrix életműve előtt tisztelegve indították útjára. Később, 2014-ben Santana aktuális albuma kapcsán szervezték meg a versenyt.

A mostani kiírás apropója a 2018. január 12-én megjelent új Joe Satriani-album, a „What Happens Next”, ami azért is ideális választás, mert a korábbi szériákban a legtöbb, egy művészhez köthető pályamunka Satriani-feldolgozás volt. Aki szeretné Kiss Bernátot támogatni egy szavazattal, az a videó YouTube oldalán ezt megteheti egy lájkolással.

A közönségszavazás 2018. február 18-án éjfélkor zárul. A döntő: 2018. március 2-án 16 órakor lesz. Az ÚJ GITÁROS 2018 kiskunhalasi versenyzője február 17-én a Közösségek Házában koncertezik. A Rockfarsangon lép fel zenekarával, a Rock Life együttessel.

Hozzászólás (0)