Erika éneke az esőben (galériával)
Kultúra

Erika éneke az esőben (galériával)

Az időjárás nem fogadta kegyeibe az Adventi Tér nyolcadik napján a nézőket. A legelszántabb rajongókat nem zavarta a szakadó eső és végigénekelték, táncolták Zoltán Erika fellépését. Az ismert dallamok esernyőként terültek szét a téren. A Blues Boot's (kiegészülve a Fazekas Mihály Általános Iskola tanáraival, diákjaival) dacolva az égi áldással, emlékezetes koncertet adott.

Ének az esőben. Röviden így lehetne összefoglalni az Adventi Tér nyolcadik napjának estéjét. A szakadatlanul hulló égi áldás azonban nagyon sok rajongót nem zavart abban, hogy ott legyenek Zoltán Erika fellépésén. Az 1,5 millió eladott lemezzel rendelkező és slágerkavalkáddal érkező énekesnő mindent megtett a színpadon azért, hogy a közönség jól szórakozzon. A publikum pedig vette az adást. 

Erika gyorsan megtalálta a közös hangot a halasiakkal, a dalok pedig egyfajta esernyőt képeztek a főtér fölé. A három évtizedes, noszatlgikus hangulatot ébresztő szövegek, dallamok emlékezetes estét okoztak azoknak, akik ott voltak a fellépésen. Még az árusok is táncra perdültek a sátraikban.

Zoltán Erikát követően közel félszáz elszánt néző maradt a téren, a Blues Boot's pedig meghálálta a bizalmat. A Fazekas Mihály Általános Iskola tanáraival, diákjaival kiegészült együttes karácsonyi dalokat hozott és adott elő. Az esernyők, vagy éppen a Zenepavilon fedezékében lévő nézők pedig tapssal jutalmazták a koncertet. Szombaton is folytatódik a program. Fél öttől az idei Pont Kareoke Verseny döntősei állnak színpadra, majd 18 órától Gáspár Laci énekel. A nap a Mandisco Team bulijával zárul majd.