Folkest az Erdőfű zenekarral
Kultúra

Folkest az Erdőfű zenekarral

November 23-án, szombaton kerül megrendezésre az év utolsó Folkestje a Közösségek Házában. A 18 órakor kezdődő koncert házigazdája ez alkalommal az Erdőfű zenekar lesz. Róluk érdemes megjegyezni, hogy számos országban, nemzetközi szinten is bizonyították már a népzene iránti elhivatottságukat. Zenekarukkal bejárták már a fél világot, így érdemes lesz ellátogatni a kiskunhalasi koncertjükre is.

A Kis- Balbinát Ádám és a kiskunhalasi gyökerekkel is rendelkező Maruzsenszki Andor prímások által vezetett csapat különleges anyaggal készül az estére. Az Erdőfű zenekar amúgy is erős felállását állandó táncosaink mellett Balogh Melinda népdalénekes is erősíti. Bichoff Ádám és Dóka Zsuzsa bonchidai román táncokat, míg a Kiskun Táncegyüttest képviselő Tóth Gvendolin és Kothencz Gábor ördöngősfüzesi táncokkal örvendezteti meg a közönséget.

A DeltaBox, egyedi motívumokkal díszített pólóit, felsőruházati termékeit mutatja be az érdeklődőknek, a Közösségek Háza előterében. A halasi vállalkozást Fodor Imre álmodta meg, és váltotta valóra.

A Folk esten büfé, dal és tánctanítás majd hajnalig tartó táncház várja az érdeklődőket. Jöjjön el Ön is, november 23-án 18 órai kezdettel a Közösségek Házába! Várjuk szeretettel!