(►) Halász Judit mindig szeretettel gondol Kiskunhalasra
Kultúra

(►) Halász Judit mindig szeretettel gondol Kiskunhalasra

Csiribiri címmel ad koncertet Kiskunhalason Halász Judit. Több generáció kedvelt énekesnője nyilatkozott honlapunknak, azt mondta, hogy mindig szeretettel gondol várusunkra, ahová sok lovasélmény köti.

Százerek fújják kívülről a dalait, derűs személyisége okán pedig méltán közönségkedvenc. Halász Judit Kossuth-díjas énekesnő, színésznő június 1-jén a halasi főtéren koncertezik. Töübb év után tér vissza hozzánk, mint megtudtuk tőle, a fellépésen minden korosztály meghallhatja majd a kedvenc dalait. - A koncert címe CSIRIBIRI. Sok újabb és sok régebbi dal szerepel az előadáson, mert szeretnék nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is kedvében járni- mondta a művésznő, akit sok szál fűz Kiskunhalashoz.

Talán azt kevesen tudják, hogy díjugrató lovasként az egykoron Európa-bajnoki ötödik helyet szerző ifjúsági válogatottnak volt a tagja, a halasi Varró Józseffel együtt. - Kiskunhalas volt az a város, ahová mind a négyünket meghívtak, öt évtizeddel az EB után egy találkozóra, amikor az országos bajnokság második fordulója zajlott. Sok év után akkor találkoztam először Varró Jóskával, mondhatom, nagyon örültem ennek. A halasiak kedvesek voltak, szerettek minket, egy árustól még egy gyönyörű karikás ostort is kaptam ajándékba. Kiskunhalasra pedig mindig szeretettel gondolok- fogalmazott Halász Judit, akit most is nagyon sokan várunk. (Bővebb interjú a Halasi Tükör május 29-én megjelenő számában olvasható.)

Még több cikk

Vasárnapi dallista

Vasárnapi dallista

Új-Hunnia 2039

Új-Hunnia 2039