Kezdjetek el élni...
Kultúra

Kezdjetek el élni...

Ahogyan az várható volt, a 38. Halasi Szüreti Fesztivál szombati napja rengeteg embert vonzott a Bethlen Gábor térre. A felvonulást követően a színpadi produkcióké volt a főszerep. A nap sztárvendége az Anna and The Barbies zenekar volt, akik igazán zúzós bulit nyomtak a helyi rajongóknak.

Szombaton is három helyszínen zajlottak egyszerre az események Halas belvárosában. A Konflis Parkban egész este a mulatós zenéé volt a főszerep. Sokan döntöttek úgy, hogy a könnyed dallamok mellett költik el vacsorájukat vagy éppen perdülnek táncra.

A nagyszínpadon a hagyományőrző fellépéseket követően Pál István „Szalonna" és Bandája húzta a talpalávalót, nem is akármilyen sikerrel. Az biztos, hogy kellően megalapozták mindenki estéjét.

Amíg a főszínpadon összeállt a technika az esti nagykoncerthez, a Fourtissimo zenekar tagjai egy igazán különleges helyszínen, a mozi árkádja fölött álltak közönség elé. Az emberek tekintetüket a magasba emelték, így megkezdődhetett a közel egyórás zenei utazás.

A szombati nap sztárvendége az Anna and The Barbies zenekar volt. Pásztor Anna és a srácok nem hazudtolták meg önmagukat. Zúzós dallamok szálltak az éjszakában, a halasi közönség pedig gyorsan ráhangolódott az elsőre meglepőnek és extravagánsnak tűnő produkcióra.

Akik úgy döntöttek, hogy az éjszakát nem alvással, hanem bulizással töltik, több program közül is választhattak. A Bethlen Gábor téren a kiskunhalasi Welcome zenekar egészen hajnal háromig szórakoztatta az elmúlt évtizedek ismert slágereivel a publikumot.

A Borudvarban sem lehetett panasz a hangulatra. Szalonna és bandája szolgltatta a muzsikát az éjszakai táncházhoz, melyen még a megszokottnál is sokkal többen vettek részt. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a hangulat csillagos ötös volt.

Ma is érdemes kilátogatni a rendezvényre, hiszen többek között egy technikai felvonulást, helyi tehetségek bemutatóit és Csepregi Éva koncertjét élvezhetik majd a Bethlen Gábor téren.

Hozzászólás (0)