Lángok és rockabilly a főtéren
Kultúra

Lángok és rockabilly a főtéren

Az emlékezetes kezdést követően a Szüret After keretében a Bravo Johnny állt színpadra. Az ő koncertjüket a 40. Halasi Szüreti Fesztiválon elmosta az eső, ezt pótolták ma délután. Aki úgy gondolta, még táncra is perdülhetett a lendületes produkcióra.

A rockabilly zenét játszó Bravo Johnny nem először lépett fel Kiskunhalason. Néhány évvel ezelőtt egy augusztus 20-ai rendezvényen szórakoztatták a közönséget. Koncertjük akkor nagy sikert aratott, mint ahogy ma délutáni fellépésük is.

A bő 80 perces koncerten sok-sok feldolgozást hallhatott a közönség. Természetesen a Tankcsapda, a Qumiby és Charlie dalai is mind Bravo Johnny hangzással csendültek fel.

Amint besötétedett, megkezdődött a Phlox névre hallgató csoport tűzzsonglőr műsora. A főtéri páván körbeállta a közönség az egy hölgyből és két fiatalemberből álló csapatot. Minden produkciót nagy tapssal jutalmaztak a jelenlévők.

Repültek a fáklyák, fújták a tüzet, a csapat hölgytagja pedig még egy tüzes estélyi ruhát is magára öltött, amit sokan tátott szájjal figyeltek.

A fellépőkkel készült interjúkat a Halas Televízió Kultúrkép magazinjában láthatják majd az érdeklődők.

A kiskunhalasi Szabadságkoncert megvalósítására a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány, valamint a 30 éve szabadon Emlékbizottság jóvoltából Kiskunhalas Város Önkormányzata 9.938.335 forintot nyert.

Még több cikk

Térzenei sorozat indult

Térzenei sorozat indult

Klubest a malomról

Klubest a malomról