Operettvarázs a Városi Filmszínházban
Kultúra

Operettvarázs a Városi Filmszínházban

Molnár-Buliska Edit és Pál Attila lépett közönség elé november 11-én a Városi Filmszínházban. Közös estjükön az operettek világának legnagyobb slágereit adták elő két felvonásban.

A Jótékonysági Operett Gálát a Borostyán Waldorf Iskola és AMI – Kunfehértó szervezte. Egyik korábbi rendezvényükön, egy musicalesten rengetegen voltak, és azt tapasztalták, hogy igény van erre a műfajra.

- Inkább a 60 pluszos korosztály az, amelyik eljön. Részünkről ez nyitás a lakosság felé. Művészeti iskola lévén a művészeteket támogatjuk, megismertetjük. Bízunk benne, hogy azok a szülők, nagyszülők, akiknek tetszik a rendezvényünk, kíváncsivá válnak tevékenységünkre, és máskor is eljönnek előadásainkra – fogalmazott Molnár Edina a szervező Waldorf-iskola képviseletében. 

Molnár-Buliska Edit és Pál Attila lépett fel a kiskunhalasi rendezvényen. Egy nagy csokorra való slágert hoztak a helyi közönségnek.

- Az operett azon műfajok egyike, ami az életörömöt adja tovább. Benne vannak a gondok, az élet nehézségei, a szerelem problémái, de mégis mindig pozitív a kicsengése. Az emberek szeretnek boldogok lenni, és szeretnek örülni. Rengeteg olyan operett van, ami olyan slágereket tartalmaz, amiket mindenhol lehet hallani. Még ha magát az operettet nem is ismerik teljes egészében – mondta Molnár-Buliska Edit.

- Nagyon sok helyen voltunk már, és nagy a repertoárunk – vette át a szót Pál Attila. - Az elején egy kicsikét nehéz volt összeállítani egy kétórás műsort, de most már nem. Látszik, hogy mind a ketten szeretjük az operettet, ezért jó nagy a repertoárunk. Minden helyre mást és mást viszünk. Itt egy csodálatosan szép filmszínházban lépünk fel, ehhez választottunk dalokat. Mindent beleadunk, hogy a kedves közönséget tudjuk szórakoztatni – tette hozzá az énekes.