Stand up trió
Kultúra

Stand up trió

Kacagtató másfél óra várta a Stand Up Comedy Humortársulat közönségét október 7-én Kiskunhalason, a Közösségek Házában. A nagy nevettetők kitettek magukért. Nagy tapsot kaptak poénjaikért.

Szeptemberben indult az országos turné Orosz Györggyel, Magyeddel és Brutival. A humoristák szeretnének eljutni az ország legalább 200 művelődési házába.

- Nyilván ez nem egy hónap alatt fog megtörténni. Első körben mi járjuk az országot. Akkor van változás, ha valaki éppen nem ér rá – mondta Orosz György. – Ilyen esetekben a 20 fős csapatunkból valaki más érkezik – tette hozzá.

Orosz György, Magyed és Bruti tehát mostanában együtt turnézik, de mindannyiuknak volt külön-külön is, különböző párosításban közös estje. Az előadások azt mutatják, jó az összhang közöttük.

- Magyeddel én már hat éve napi kapcsolatban vagyok, mert együtt dolgozunk – tudtuk meg Orosz Györgytől. - Amióta elkezdte a pályáját, egy csapatban vagyunk. Nagyon jól ismerjük egymásnak minden rezdülését, minden poénját, történetét, lelkiállapotát. Amiben csak tudjuk, segítjük egymást. Bruti az, aki eleinte nem a mi társulatunkhoz tartozott, de fellépett velünk egy jó párszor, és rájött, hogy itt ő jobban érzi magát mind szakmailag, mind emberileg. Úgy döntött ezért, hogy inkább ezzel a csapattal folytatja. Később csatlakozott hozzánk, de most már nagyon erősen tagja ennek az alkotói közösségnek.