Vidám műsor az Adventi Főtéren (galéria)
Kultúra

Vidám műsor az Adventi Főtéren (galéria)

Két csoport fellépése színesítette az Adventi Főtér programsorozatot szerdán délután. Elsőként a Kiskunhalasi EGYMI Általános Iskola és Óvoda mutatta be ünnepi műsorát, majd a KSZC Dékáni Árpád Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája szerzett vidám perceket a közönségnek. 

Az Adventi Főtér programsorozat 13. napján két intézmény bemutatóját nézhette végig a közönség. Az időjárás ezúttal sem volt kegyes a nézőkhöz, ugyanis a hőmérő higanyszála jócskán mínuszt mutatott. Ennek ellenére, forraltborral vagy teával a kézben érdeklődve nézte a publikum elsőként a Kiskunhalasi EGYMI Általános Iskola és Óvoda produkcióját. A gyermekek táncos, prózai elemekkel dúsított műsora sikert aratott, a diákokat Királyné Tülkös Klára és Hurtonyné Péter-Szabó Erika tanította be.

A program második felében fiatalos vidámság és modern elemekkel dúsított produkciót láthattak az érdeklődők. A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának diákjai saját, valamint tanáruk Czagányné Pásztor Anikó ötleteit vitték színpadra. Volt tánc, saját szerzeményű rap, és karácsonyi hangulatot hozó dal is a közel 30 perces műsor folyamán. Az Adventi Főtéren december 23-án, 17 órakor  katolikus egyház közreműködésével lesz gyertyagyújtás.