Halasi gyorstollas sikerek
Sport

Halasi gyorstollas sikerek

Remekül szerepeltek a Kb Autoteam SE Szitakötők Gyorstollas Szakosztályának tagjai a Dömsödön megrendezett országos bajnokságon. Igás Andortól kapott tájékoztatás szerint kilenc éremmel térhettek haza a halasiak.
Az Old Boyok újra bizonyítottak
Sport

Az Old Boyok újra bizonyítottak

Le a kalappal az öregfiúk előtt. Budapesten rendezték meg a felnőtt II. osztályú csapatbajnokságot. Ahogy egy évvel ezelőtt, idén is rajthoz állt a Fazekas DSE 42 éves (!) átlagéletkorral rendelkező csapata a sokkal fiatalabbak mezőnyében. A halasiak, Csillag István szakavatott irányítása mellett a vidékbajnokság második helyét szerezték meg, Modok Gábor pedig egyéni összetettben lett aranyérmes.
Bowling & Squash reggeltől estig
Sport

Bowling & Squash reggeltől estig

Egész napos versenyt rendeztek mindkét műfajban az Esze Tamás lakótelep közelében található Bowling és Squash Centrumban szombaton. Nem született meglepetés a VIII. Rolló Kft. Squash kupán, amit Szűcs Ákos nyert már ötödször, aki ezúttal a Budapestről érkezett Kiss András ellen nyert parázshangulatú mérkőzésen. A VIII. Totya Boltja Bowling Kupán a férfiaknál Rigó János, a nőknél Bodorné Ida nyert.
Aszfaltbetyárkodás
Sport

Aszfaltbetyárkodás

Emlékezetes mérkőzést játszott egymással a magasabb osztályba készülő Duna Aszfalt és a Faddikorr-Kiskunhalasi FC. A halasiak mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltak a nagyratörő célokat emlegető vendégeknek. Egy szerencsétlen szituációt követő szabadrúgás döntötte el a három pont sorsát, de a mieink is lőhettek volna gólt. A játékvezetők finoman fogalmazva nem voltak mindig a helyzet magaslatán.
Adél bronzérmes, Gréta is legyőzte Katinkát
Sport

Adél bronzérmes, Gréta is legyőzte Katinkát

Megint örülhetünk: Juhász Adél bronzérmes lett minden idők legerősebb úszó országos bajnokságán a 800 méteres gyorsúszás döntőjében szombaton kora este, a debreceni sportuszodában. Ugyanebben a számban Szilvási Gréta ötödik volt, ami azért is szenzációs eredmény, mert a hatodik helyezett Hosszú Katinka volt. Juhász Janka a 200 méteres gyorsúszásban szerzett egy igen értékes negyedik helyet.
Hazai aranyérmek a Fazekas Kupán
Sport

Hazai aranyérmek a Fazekas Kupán

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg a Fazekas Kupa meghívásos tornaversenyt, amelynek a névadó iskola tornacsarnoka volt a helyszíne. Öt település, több mint ötven tornásza mutatta be gyakorlatait, három korcsoportban és hat kategóriában. A megméretésen szép hazai sikerek születtek
Szenzáció: országos bajnok a halasi váltó
Sport

Szenzáció: országos bajnok a halasi váltó

Szenzációs eredmény az úszók országos bajnokságán! A 4x200 méteres gyorsváltó (Juhász Janka, Szilvási Gréta, Vas Luca, Juhász Adél) aranyérmes lett úgy,  hogy 5(!) másodpercet vert a második helyezett, Késely Ajnával szereplő Kőbányára.
Adél 4., Janka 6., Gréta 8. volt
Sport

Adél 4., Janka 6., Gréta 8. volt

Ismét illusztris társaságban versenyezhettek a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület legjobbjai. Juhász Adél és Juhász Janka, csakúgy mint tegnap 1500 méteren, a 400 méteres gyorsúszásban is Hosszú Katinka, Késely Ajna és Kapás Boglárka ellenfeleként állt rajtkőre. Szilvási Gréta 200 méteres vegyesúszásban végzett futamában a 8. helyen.
Katinka, Adél, Janka
Sport

Katinka, Adél, Janka

A sportág klasszisaival, Hosszú Katinkával, Kapás Boglárkával és Késely Ajnával versenyzett az 1500 méteres gyorsúszásban Juhász Adél és Juhász Janka az úszók országos bajnokságán. A három kiválóság után a két halasi lány csapott célba, a televíziós közvetítés során Petrov Iván, a győri klub szakmai igazgatója azt mondta, hogy Novotny Attila igazi példakép lehet minden edző számára.