Focival emlékeztek Gulyás Józsefre
Sport

Focival emlékeztek Gulyás Józsefre

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg Gulyás József a kiváló edző, vendéglátós emlékére az öregfiúk labdarúgó tornát. Az idei Pók Kupára hat csapat nevezett. Egykori csapattársak találkoztak újra, rengeteg közös élménnyel, sztorival, sikerrel. Ennek a napnak csak nyertesei voltak, a győzelmet pedig a Jánoshalma szerezte meg.
Történelmi tenisz siker idegenben
Sport

Történelmi tenisz siker idegenben

A sportdráma összes elemét felvonultató mérkőzést játszott a Halasi Tenisz Club az I. osztályú csapatbajnokság első fordulójában. A tavalyi negyedik helyzett Talentum MESE ellen 1:4-ről fordítva 5:4-re nyertek a halasiak, amely óriási bravúrnak számít.
Bence az Európa-bajnokságon
Sport

Bence az Európa-bajnokságon

Másfél héttel azután, hogy Halász Bence az olimpiai bajnok Pars Krisztiánt legyőzte az országos bajnokságon kalapácsvetésben, a magyar válogatott tagjaként a csapat Európa-bajnokságon szerepel. A korábban Kiskunhalason, az év utánpótlás sportolójának megválasztott atléta szombaton áll dobókörbe.
Remek felsős siker fociban
Sport

Remek felsős siker fociban

Az idei labdarúgó diákolimpiákra 758 csapat nevezett, de csak a legjobb húsz lehetett ott az országos döntőben. Bács-Kiskun megyét a Felsővárosi Általános Iskola képviselte, amely a nagyon előkelő kilencedik helyen zárta a küzdelmeket. 
Már lehet rá regisztrálni
Sport

Már lehet rá regisztrálni

Augusztus 26-án, szombaton reggel hét órakor kezdődik majd a 7. Kiskunhalas-Szabadka Barátság Kerékpártúra. A tavalyi rendezvényen több mint 300-an kerekeztek át a vajdasági városba. A regisztrációs adatok szerint a résztvevők 33 településről érkeztek.
Luca, bravó!
Sport

Luca, bravó!

Vas Luca tökéletes példa arra, hogy kiválóan úszni, e mellett kitűnő bizonyítványt szerezni, igenis lehetséges. Az sem véletlen, hogy a Bibó István Gimnázium diákja már negyedik alkalommal részesült miniszteri elismerésben.
A legjobb serdülő birkózók Halason
Sport

A legjobb serdülő birkózók Halason

- Kiskunhalas kiváló házigazda. A tavaszi tábor nagyon jól sikerült, nem volt kérdés, hogy visszajövünk - fogalmazott Kapuvári Gábor, aki az elkövetkező öt napban a vezetője lesz az ország legjobb serdülő birkózóinak szervezett közös felkészülésnek. A Kertvárosi-iskolában hétfőn délelőtt megnyílt az edzőtábor, amelyen a technikai tudás csiszolása lesz a legfőbb feladat.
Helytálltak lovasaink Bábolnán
Sport

Helytálltak lovasaink Bábolnán

Bábolna világhírű ménesparancsnokáról, Pettkó- Szandtner Tiborról elnevezett nemzetközi CSI** CSIU25, CSIYH kategóriájú díjugrató versenyen újabb halasi érmes helyezések születtek Fazekas István (Határőr Dózse SE, Elise) jóvoltából szombaton és vasárnap. Weinhardt Virág (Kiskunhalasi LTSE) pedig a legrangosabb versenyszámban, a vasárnapi Grand Prixben lett negyedik Chiclana nyergében.
Amikor a fia kicselezte az apát...
Sport

Amikor a fia kicselezte az apát...

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Szilády RFC az Apa-Fia Kupát a Bundzsák Dezső Sportközpontban. Bár az időjárás miatt félő volt, hogy elmarad a focimatiné, közel 20 páros úgy gondolta, mindenképpen pályára lép.