A Fazekas tornászai megköszönték
Sport

A Fazekas tornászai megköszönték

A tanév végén elköszön a Fazekas Mihály Általános Iskolától Nagy Czirok Lászlóné, aki negyedszázadon állt az intézmény élén. A tornászok úgy döntötték, hogy megköszönik igazgatónőjüknek azt a sok segítséget, amelyet kaptak Magdi nénitől az elmúlt években. 

- Ez aztán a meglepetés. Erre tényleg nem számítottam. Úgy volt, hogy én hívom meg egy fagyira az eredményes tornászaimat. Közben ők is készültek és nekem mondtak köszönetet, ajándékot kaptam tőlük - mondta Nagy Czirok Lászlóné, a Fazekas Mihály Általános Iskola igazgatónője. A napokban több szakmai és városi elismeréssel jutalmazott intézményvezető a tanév végén elköszön szeretett iskolájától. Ezért gondolták úgy a tornászok, hogy ők is megköszönik azt a sok segítséget, amelyet Magdi nénitől kaptak.

A Muskátli Cukrászdában valóban sikerült meglepni az igazgatónőt. Nagy Czirok Lászlóné arra számított, hogy egy fagyizás keretében átbeszélik a versenyeredményeket. Ettől sokkal több történt, amely láthatóan jól esett az intézményvezetőnek, aki negyedszázadig irányította az iskolát, amely több rangos szakmai elismerést kapott, és tehetségek százait bocsátotta ki. (Részletek a kedd esti Sportmagazinban.)