Boldog szülinapot Sport az Esélyért Egyesület! (galéria)
Sport

Boldog szülinapot Sport az Esélyért Egyesület! (galéria)

Egy álom vált válóra azzal, hogy Molnárné Gép Anikó és szervezőcsapata megalapította a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesületet. A cél az volt, hogy a hátrányos helyzetűek, fogyatékkal élők számára biztosítsanak hasznos időtöltési lehetőséget. A  civil szervezet idén 15 esztendős, mi mással is ünnepelhette volna meg a jeles évfordulót. mint egy rangos labdarúgótornával a Buborékban. 

Aki nem hiszi el mennyi jó ember létezik, kezdjen el valami jó dolgot csinálni ,és meglàtja mennyien csatlakoznak hozzá! Böjte Csaba gondolata ez, amelyet Molnárné Gép Anikó, a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület elnöke magáénak vall. Talán ez volt az egyik motiváció Anikó számára 15 évvel ezelőtt ahhoz, hogy megalapítsa a civil szervezetet. Szeretett volna esély teremteni azok számára, akiknek lehet, hogy ez az egyetlen lehetősége a szürke hétköznapokban. Az egyesület él, dolgozik, lélegzik, mindig impulzusokat kap és sok fiatal köszönheti neki az újrakezdést. Évek óta hagyomány, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség grassroots  sorozatának az egyik állomása Kiskunhalason van, a Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesülettel közösen szervezve. A mostani alkalom születésnapi parti is volt egyben.

Nyolc csapat fogadta el a szervezők meghívását, a vendégeket Bányai Gábor országgyűlési képviselő és Farkas Dániel alpolgármester köszöntötte, a jeles esemény Radics Kálmán, a Hit és Sport Alapítvány elnöke nyitotta meg. Kiemelte, hogy a civil szervezet jó példát mutat mindenki számára és az áldozatos munkájuknak megvan az eredménye. Molnárné Gép Anikó elnök köszönetet mondott a segítőinek, a támogatóknak, és a résztvevőkkel együtt, közösen fújták el a születésnapi tortán a gyertyát. A megnyitót a Grand Up Kids kedves bemutatója színesítette. 

A pályán a kupán ádáz csaták zajlottak. Potyogtak a gólok, öröm és bánat egyaránt megérintette a játékosokat. Sportszerű volt a játék, mindenki számára leginkább a foci öröme volt a legfontosabb. Az is igaz, hogy mindenki nyerni akart, ezért nem kímélte magát. A házigazda egyes csapata egészen a döntőig masírozott, ahol egy kiélezett mérkőzésen 1-0 arányú minimális vereséget szenvedett a Komáditól. A harmadik helyen a Pünkösdi Gyermekvédelmi Szolgálat Kelebia végzett. - Nagyszerű, feledhetetlen nap volt. Mindenkinek köszönöm - mondta Molnárné Gép Anikó. Boldog születésnapot Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület!