Csömörön táncoltak a studio-s fiatalok
Sport

Csömörön táncoltak a studio-s fiatalok

Október 18-án még sosem látott mezőny gyűlt össze a 76. DanceNet Kupán, Csömörön. A kifejezetten tánciskolás táncverseny azoknak a fiataloknak szólt, akiknek ez a rendszer az ugródeszka, hogy majd bekapcsolódjanak a hivatalos versenyrendszerbe – tájékoztatta a vasárnapi rendezvényről szerkesztőségünket Juhász Ágnes, a Studio 2000 TSE művészeti vezetője.

A Csömöri 76. DanceNet Kupán népes csapattal vett részt Juhász Ágnes vezetésével a Studio 2000 TSE népes csapata. A művészeti vezető röviden összefoglalta az esemény lényegét. Itt érezhetik meg az atmoszféráját, izgalmait, a versenyzés örömeit, keserűségeit. A Studio 2000 több már"rutinos" párosa is indult ezen a napon, és még többen az utánpótlás csapatokból, akiknek ez a nap volt életük első versenyélménye. Sok-sok aranyéremmel és döntős helyezéssel, élményekkel gazdagodva tértek haza kis táncosaink – jelentette ki Juhász Ágnes.

A 4. helyen Ancsa-Molnár Bíborka, az 5. helyen Lehőcz Petra és a 6. helyen Kerekes Ramóna

A Royaldance Stúdió 2000 TSE táncosai párosban Rácskay Botond és Kiss Lara, duóban Mester Darók Emma és Kiss Liza, illetve formációban remekeltek, Illés Míra, Kiss Liza, Mester Darók Emma és Szabó Borbála. Első versenyükön szereztek első helyeket standard és latin táncokban is Veréb Andor és Horváth Fanni.

Az 5. helyen a Salétros Csongor - Véh Helga kettős, a 6. helyen a Tímár Dávid - Vankó Leila páros

További párosok, akik vasárnap debütáltak: Salétros Csongor és Véh Helga, Salétros Nándor és Rácz Lívia, Tímár Dávid és Vankó Leila. Szólóban indultak Balázs Emese, Kerekes Ramóna, Lehőcz Petra, és Ancsa-Molnár Bíborka. A címképen a csapat az edzőkkel szerepel. Az edzők név szerint Jócsik Betti, Hajnal Regina, Juhász Ágnes és Németh Gábor.

Verseny előtti pillanatok

Képek forrása: Studio 2000 TSE