Egygólos rangadó a Jánoshalma ellen (galéria)
Sport

Egygólos rangadó a Jánoshalma ellen (galéria)

Kimaradt helyzetek és ami a halasiak szempontjából a legfájóbb,  az elhibázott büntető, valamint a másik oldalon viszont egy gól. Rangadót játszott a Faddikorr-Kiskunhalasi FC és vállalható vereséget szenvedett a Jánoshalmától.

A Kalocsa elleni kiütéses győzelem és a Harta elleni idegenbeli vereség után egy hazai rangadó várt a Faddikorr-Kiskunhalas FC-re a megyei labdarúgó-bajnokságban. Az ellenfél a dobogót megcélzó és a tavaly szezon ezüstérmét megszerző Jánoshalma volt. A kellemes időben megrendezett találkozóra közel 200 néző volt kíváncsi.

A találkozó első félidejében két veszélyes jánoshalmi lehetőség is volt, ahol Gerner Dánielnek és Döbrentei Dávidnak kellett tisztázni. A halasiaknak is volt helyzete, ám ebből nem lett gól. Könnyen megszerezhette volna a vezetést a KFC a második játékrészben, a Sorinnal szemben elkövetett szabálytalanságért jogos büntetőt kaptak a hazaiak. A labda mögé Nagy Attila Zsolt állt, Urlauber István azonban védeni tudta a tizenegyest. A foci törvényszerűsége viszont perceken belü újfent bebizonyosodott, ami az egyik oldalon kimarad, az a másikon bemegy. Babic Srdan győztes gólt szerzett, a Jánoshalma pedig három pontot. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Jánoshalma 0-1. A halasiak a következő fordulóban az Akasztó ellen játszanak idegenben.