Érmes halasi fitneszesek
Sport

Érmes halasi fitneszesek

Szolnokon szerepeltek a Halas Fitness Egyesület versenyzői egy országos megméretésen. A vírushelyzet miatt különleges szabályok közt megrendezett versenyen kiválóan szerepeltek a lányok, ezt számtalan érem és jó helyezés mutatja.

Hosszú idő után volt verseny fitneszben, az országos bajnokságnak Szolnok volt a házigazdája. Angeli Ágota, Hirsh Lili, Suba Viktória és Tóth Péter tanítványai több kategóriában mutatták be gyakorlataikat. A szervezők különleges szabályok szerint rendezték meg a megméretést, amely igazodott a vírushelyzet miatt hozott intézkedésekhez. A halasiak jól szerepeltek. A II. osztályban, B-kategóriában korosztályában Gerendás Dorina és Zsebi Dóra aranyérmet nyert. Gyenizse Zsófi, Miskei Lotti a harmadik, Tóth Luca és Kránicz Luca a negyedik,  Suhajda Csenge a hatodik volt. Fekete Blanka a 9., Antóni Noémi a 13. helyet szerezte meg. 

A II. osztályban, az A-kategóriában Zseni Zsóka első, Szakál Maja második, Tassi Nelli harmadik volt. Kossik Kitti az 5., Mizser Réka a 6. és Döme Vanessza a 8. helyen fejezte be a versenyt. Csoportosban az Ale Ale nevű formáció a harmadik helyen végzett, az India volt az ötödik, míg az Underworld a hetedik legjobb produkció.  Az I. osztályban Miskei Léna a második, Bálint Alíz a harmadik helyet szerezte meg, Hirsch Lizi a negyedik volt, Kiss Mira a 8., míg Sendula Jázmin a 12. helyen zárt. A csoportok közül a J Lo a hatodik helyen fejezte be a versenyt.