Hat gólt rúgott a KFC (galéria)
Sport

Hat gólt rúgott a KFC (galéria)

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a Faddikorr- Kiskunhalasi FC, amely január 29-én kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Márton Zsolt szombaton délelőtt a Bundzsák Dezső Sportközpont műfüves pályáján fogadta a Kelebiát, a csapatban ott volt több friss igazolás is.

A felkészülés második hetét fejezte be a Faddikorr-Kiskunhalasi FC, mégpedig egy edzőmérkőzéssel, amelyen a Kelebia volt az ellenfél. Márton Zsolt vezetésével heti három tréning szerepel a programban, eddig legtöbbször a futás és az erőnlét fejlesztése volt főszerepben. A labda kevesebbszer került elő, de ez ebben az időszakban nem szokatlan. Együtt készül már a kerettel a három új igazolás, Felsőszentivánról érkezett Papp Dávid, Kecelről Horváth Ákos, valamint pénteken sikerült megállapodni Torma Barnabással is. Ismét a csapat tagja Tóth Tamás, aki kihagyta az előző idényt. A Bundzsák Dezső Sportközpont műfüves pályájáról az újak közül egyedül Horváth Ákos hiányzott munkahelyi elfoglaltsága okán.

A mérkőzés már a második volt a sorban a halasiak számára, múlt héten a Kiskunmajsa volt az ellenfél. Ami a Kelebia elleni meccset illeti, az első védelmi hibát könyörtelenül kihasználták a vendégek, nem csoda, hogy nagyon mérges volt játékosaira Márton Zsolt. Nem sokkal később egy formás támadás végén Torma Barnabás egyenlített, aki egy rossz mozdulat következtében a térdét fájlalta és el is hagyta a pályát. A folytatás egyértelműen a hazaiaké volt, ez újabb gólokban is megmutatkozott, így magabiztosan nyerték a találkozót, Sorin triplázott, Földes Péter, Papp Dávid is betalált. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kelebia 6-1. Következő héten két edzés, a KFC Gála és egy edzőmérkőzés lesz a napirenden. (A halasiak felkészüléséről beszámolót láthatnak a keddi Sportmagazinban.)