Itthon, külföldön is nagyszerű Studio
Sport

Itthon, külföldön is nagyszerű Studio

Kiváló versenytáncos eredmények születtek a hétvégén hazai és külföldi parketten is - közölte Juhász Ágnes, a Studio 2000 TSE művészeti vezetője hírportálunkkal. Algyőn aranyat nyert az egyik Studiós páros, míg külföldön Romániában és Törökországban is szépen helytálltak a halasi versenytáncos klub párosai.

A november 3-án és 4-én, Algyőn rendezett Forma Kupa táncversenyen a Pölyhe Máté (Forma) és Iszlatyi Kinga páros ismét elhozta az A felnőtt latin kategória aranyérmét. Szintén az algyői erőpróbán Szabó Márk és Frey Timea a D ifjúsági standard  4. helyet szerezték meg, míg felnőtteknél a kategória 6. helyét, a B ifi latin táncokban  4. helyezés lett a vége, a felnőtteknél  pedig a kategória  elődöntőjében fejezték be a versenyt.

Romániában november 3-án Miha Zerjav és Karcagi Laura (címkép jobb oldalán) a World Open latin táncok kategóriájában 70 párosából, a 9. helyen végeztek. És akik a legmesszebb utaztak Törökországba versenyezni, Szabó Ádám és Csofcsics Csenge  (címkép bal oldalán)  is kiváló eredménnyel szerepeltek a hétvégén. A rising star latin táncokban 37 párosból a döntő 4. helyét szerezték meg. Az úgynevezett youth open latin táncokban szintén a 4. helyen végeztek a 27 párosból. Ádám és Csenge a World Openen kiemeléssel azonnal továbbjutottak. A legjobb 24-be azonban néhány X  híján nem tudtak betáncolni, de így is a számukra kitűnő 26.  helyezéssel zárták a török kirándulást.

Képforrás Juhász Ágnes