KIE Kupa: 18 mérkőzés, 64 góllal (galéria)
Sport

KIE Kupa: 18 mérkőzés, 64 góllal (galéria)

Ismét rangos labdarúgótornát rendezett a Szilády RFC és a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület, amely ezúttal névadó is volt. A IX. KIE Kupán kilenc csapat lépett műfűre, 18 mérkőzésen összesen 64 gól esett, a házigazda most az ötödik helyet szerezte meg.

Kilenc csapat részvételével rendezték meg a Buborékban a KIE-Szilády Kupát, amely már a hatodik állomása volt annak a sorozatnak, amely még január első hétvégéjén kezdődött el és különböző korosztályok számára biztosít versenyzési lehetőséget. Ezúttal az U14-es évfolyam volt soron, a szervezők hívó szavára Akasztóról, Bajáról, Budapestről, Kiskunfélegyházáról, Kecskemétről, Orosházáról, és a vajdasági Tótfaluról érkeztek fiatal játékosok, természetesen pályára lépett az RFC is. 

Vincze Attila csapata az első mérkőzésén legyőzte a Kinderballt, aztán döntetlent játszott az Orosházával. A csoport második helye azt jelentette, hogy a folytatásban a LUA Baja következett, amely mérkőzésen egy gólnélküli döntetlen született. Az utolsó találkozón a kecskemétiek legyőzték a halasiakat, így a Szilády az 5. helyet szerezte meg. A kupát az FC Budapest vihette haza, a második helyen az Orosháza, a harmadikon pedig a Kiskunfélegyháza végzett. A torna válogatottjába a Sziládyból a Rákóczi Kupán is bemutatkozó Molnár Barna került.