Kilencet rúgott a Szilády a Tázlárnak (galéria)
Sport

Kilencet rúgott a Szilády a Tázlárnak (galéria)

Lejátszotta második előkészületi mérkőzését is a Szilády RFC, amely a következő idényben ismét indít felnőttcsapatot a megyei III. osztályú bajnokságban. Az ellenfél egy „osztálytárs”, a Tázlár volt, amelynek kilenc gólt rúgtak a halasiak a vasárnap kora esti találkozón.

A Kiskunhalasi Szilády RFC és a Tázlári FC „osztálytársak” lesznek a következő idényben a megye III középcsoportjában. A sziládysok egy év kihagyás után térnek vissza a felnőttek közé, sorrendbe a második felkészülési mérkőzésüket játszották a tázláriakkal. Mint arról korábban beszámoltunk, az első előkészületi találkozón a Balotaszállás ellen játszottak és nyertek. A vasárnap kora esti mérkőzés 3x30 perces volt, a játékvezetői feladatokat ezúttal is Vincze Attila sportigazgató látta el.

Érdekessége volt a meccsnek még az, hogy a csapatok térfelet cseréltek, de a kapusok maradtak a helyükön, mivel a Bundzsák Dezső Sportközpont műfüves arénájába érkező vendégeknek nem volt hálóőrük. A 3x30 perces meccset a Szilády kezdte jobban, három jól eltalált lövéssel három gólos előnyre tettek szert. A helyzetek maradtak, de két váratlan tázlári támadás góllal zárult, így szoros lett az eredmény. Az utolsó félórában viszont fáradni látszottak a vizitálók és ezt gólokkal büntette a hazai csapat. Szilády RFC - Tázlári FC 9-2, a halasi gólokon Mike Kristóf 2, Nagy Zsolt 2, Lavati Alex 2, Szanyi Károly, Rencsár József, Paor Róbert osztozott.