Különleges sportdélelőtt a Kertvárosi-iskolában (galéria)
Sport

Különleges sportdélelőtt a Kertvárosi-iskolában (galéria)

A mozgás és a sport játszotta a főszerepet szombaton délelőtt a Kertvárosi Általános Iskolában. Mind az alsó-, mind pedig a felső tagzatosok számára játékos feladatokat találtak ki, sok labdával, lufival, akadállyal. A lényeg az volt, hogy hasznosan teljenek az órák, a jelenlévők egyöntetű véleménye szerint ez teljesült is.

Szombat munkanap volt, több iskolában is kihasználták arra, hogy különleges programokat szervezzenek a diákoknak. A Kertvárosi Általános Iskoláról tudjuk, hogy a sport, a mozgás fontos szerepet játszik az intézmény életében, ennek szellemében zajlottak az események. Az iskola csapatai évek óta eredményesen szerepelnek a játékos sportversenyen és a Nagy Vagy! televíziós vetélkedőben is, a szombat délelőttön ezekből elevenedett meg néhány jelenet. A program közös bemelegítéssel kezdődött.

Az alsósok a tornacsarnokban kialakított állomásokon próbálhattak ki különböző játékokat, sporteszközöket. Volt olyan helyszín, ahol a kölyökatlétika elevenedett meg, volt, ahol labdák és ugrálókötelek, lufik várták a gyerekeket. Az udvar a felsősöké volt, ott is több sportág elemei jelentek meg. A cél az volt, hogy együtt és hasznosan, mozgással töltsék el az időt.