Debütált az új díszlet
Sport

Debütált az új díszlet

A piros fémes zöldre vált. Kedden este fél 8-kor volt először látható a Halas Televízió sportműsorának új díszlete és új arculata. Sok munkaórával született meg a váltás. A tervezés, a felirat és szignál elkészítése a Halasi Média és Kultúra Kft. saját kivitelezésében történt, a díszletbe dekoratőrök, a Giorgio Dekor munkatársai is besegítettek.

Búcsúzunk a régi sportdíszlettől, hiszen mostantól új színvilág, dinamikusabb megjelenés fogadja a Halas Televízió nézőit kedd esténként.  Hogy az adásra minden kész legyen, egész nap folyt a munka a stúdiótérben.

Közben új nézőket is köszönthetünk, hiszen nemrég újabb kábelrendszerekre, a kiskunmajsaira, a szankira és a jászszentlászlóira került fel a Halas Televízió. Így már 16 kábelrendszeren elérhetőek a Halas TV műsorai – hangsúlyozta Szenczi Lajos stúdióvezető. A sportműsor új arculatát a napi munkamenet, az adások készítése mellett nem volt könnyű megtervezni és kivitelezni, de úgy vélem jó lett a végeredmény – nyilatkozta Lukács Viktor vágó, a grafika és az animáció készítője.

A sportműsor 23 éves története alatt már többféle díszlet és arculat váltotta egymást. Ez a mostani is igazodik a kor elvárásaihoz. Nagyon dinamikus, sportos – mondta Tóth István a műsor felelős szerkesztője.

A Halas Televízió stábja bízik abban, hogy nézőink gyorsan megkedvelik az új dizájnt, és ugyanúgy elnyeri a tetszésüket, mint ahogy a miénket. Jáger Levente volt az első műsorvezető, aki kedden este már innen várta önöket.

Fotó: Gudmon Olivér