Mozgalmas évindító a halasi ökölvívóknál (galéria)
Sport

Mozgalmas évindító a halasi ökölvívóknál (galéria)

Az elmúlt időszakban csatlakozók is ott voltak a Halasi Box Club első idei edzését. A Szent Imre utcai teremben a nyitótréningen részt vettek az egyesülettel baráti kapcsolatot ápoló kiskőrösi ökölvívók is. Varsányi Vera elnök köszöntőjében elhangzott, hogy idén is nyitva áll a lehetőség azok előtt, akik ki szeretnék próbálni ezt a kemény sportot.

Alaposan meghajtotta a résztvevőkel Lehóczki László, a Halasi Box Club vezetőedzője az idei első edzésen. Nem szokatlan az erős kezdés az ökölvívóinknál, jól tudják, csak kemény munkával lehet sikereket elérni. Szépen megtelt a Szent Imre utcai edzőterem, a helyiségek minden szegletében folyt a gyakorlás.  Eljöttek a kiskőrösi sportbarátok is, ők is alaposan megizzadtak a foglalkozás alatt. A klub nagy tiszteletnek örvendő trénere, a tanítványok Laci bácsija elmondta, többen csatlakoztak hozzájuk az elmúlt év utolsó felében. 

Megtudtuk, hogy számukra idén mindenképpen versenyzési lehetőséget biztosítanak majd. Olyanok is bejárnak edzeni, akik a mozgás öröméért választották ezt a kemény sportágat. Varsányi Vera elnök is megtisztelte jelenlétével az év első tréningjét és köszöntötte a sportolókat. Megtudtuk tőle, hogy idén is szeretének minél több iskolába eljutni, ott testnevelésórákon népszerűsíteni a klubot, illetve az ökölvívást.