Nagy buli volt az idei Sportbálon (galéria)
Sport

Nagy buli volt az idei Sportbálon (galéria)

Több mint 300 vendég tette tiszteletét az idei Sportbálon. A Sóstó Csárdában megtartott rendezvényen adták át a Csáki Öcsi, a Gulyás József és a Schneider Pál Emlékdíjakat. Szendrei József, aki néhány órával korábban vette át az év sporttámogatójának járó elismerést egy dedikált Újpest mezt ajándékozott Fülöp Róbert polgármesternek. Dj. Csongi jóvoltából rövid időn beindult a buli.

Alig 14 perc alatt elfogyott mind a 340 belépőjegy az idei Sportbálra. A felfokozott érdeklődés nem lepi meg a szervezőket, a Sóstó Csárda csapata és Csala Mónika jóvoltából évek óta az egyik legnépszerűbb rendezvénnyé vált ez az est. Logisztikai bravúr volt már az asztalok elhelyezése is úgy, hogy maradjon tánctér. A Sportbálon adták át az emlékdíjakat. Idén a Schneider Pál Emlékdíjat egy fiatal játékvezető, Baranyi Ádám vehette át a névadó özvegyétől, Katalin asszonytól (címképünkön). A Gulyás József Emlékdíjat Dózsa Zsolt érdemelte ki, aki éppen azokban az órákban Erdélyben, a Berde Kupán szerepelt a Tekó csapatával. Távollétében felesége, Mónika és két gyermeke képviselte őt, az emlékdíjat Gulyás Luca és Juhász Tibor adta át. A Csáki Öcsi Emlékdíjat 2019-ben a Stúdio 2000 TSK érdemelte ki, Csákiné Évától Kitos Sándor elnökségi tag kapta meg az elismerést. 

Egy különleges ajándékátadásra is sor került a bálon. Néhány órával korábban vette át Szendrei József, a Barcelona Kft. vezetője az év sporttámogatójának járó díjat. Az egykori válogatott kapus, az Újpest ikonja egy dedikált ÚTE mezt hozott magával és azt Fülöp Róbert polgármesternek nyújtotta át. A finom falatok elfogyasztása után Dj. Csongi indította be a bulit, amely hajnalig tartott. 

Fotók: Anda Péter

Szendrei József Újpest mezt ajándékozott Fülöp Róbert polgármesternek