Nagyot bulizott a Szilády RFC (galéria)
Sport

Nagyot bulizott a Szilády RFC (galéria)

Hetedik alkalommal szervezett támogatói esttel egybekötött bált a Kiskunhalasi Szilády RFC. Szombaton este a Sóstó Csárdában mintegy 250 vendég bulizott egy nagyot Dj Benny nosztalgiazenéjére. Kárászné Botka Nóra elnök, Paor S. Katalin alelnök és szervezőcsapata ezúttal is magasra tette a lécet. A bált megtisztelte jelenlétével Szendrei József egykori válogatott kapus, akit évek óta baráti szálak fűznek az egyesülethez.

Erről a buliról is nagyon sokat fognak még beszélni. 2013. óta hagyomány, hogy a Kiskunhalasi Szilády RFC támogatói estet szervez, amely egyben bál is. Ezzel szeretnék lezárni a téli szezont és megnyitni a tavaszi évadot. Ilyenkor edzők, szülők, szponzorok, sportbarátok töltenek el néhány kellemes órát. A hetedik alkalomra köze 250 vendég érkezett a szépen feldíszített Sóstó Csárdában. A klub szülői közössége ismét kitett magáért, mert ízléses, sportos dekoráció várta a bulizni vágyókat. 

Ismét eljött Szendrei József egykori tízszeres válogatott kapus, akit évek óta baráti szálak fűznek városunkhoz, a klubhoz. A vendégeket Kárászné Botka Nóra elnök köszöntötte, aki köszönetet mondott az edzőknek, a szülőknek, a sportolóknak, támogatóknak is. Vincze Attila sportigazgató virággal kedveskedett a szülői közösség tagjainak.  Elhangzott, hogy idén dr. Antal Balázs, Nemes József, az ExtractumPharma Zrt. vezetői, valamint Siklódi Ferenc sepsiszentgyörgyi edző kapta a Pro Ludum Calcium Adiuvando Díjat, amelyet decemberben vettek át a Kárpát Kupán. A finom falatokról a Sóstó Csárda csapata gondoskodott, leves, pörkölt, sültes tál várta az éhes gyomrokat. Rendhagyó módon a tombola fődíjainak sorsolása rögtön a vacsora után volt, ezen talicska, választási malac, üdülés, Tesla tesztvezetés és egy Újpest mérkőzésre szóló VIP belépő talált gazdára. Dj. Benny nosztalgiazenéjére pedig hajnalig ropta az RFC-s család. 

Fotók: Anda Péter