Nyolc gól a KFC-Kecel focimeccsen (galéria)
Sport

Nyolc gól a KFC-Kecel focimeccsen (galéria)

Szomszédvári rangadót játszottak a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A Faddikorr-Kiskunhalasi FC a Kecel csapatát fogadta, külön pikantériája volt a mérkőzésnek az, hogy a vendégeknél hat olyan játékos volt a kezdőben, akik az előző szezonban még halasi mezben szerepeltek. A KFC eddig rúgott gól nélkül volt, most sikerült háromszor is bevenni a vendégek kapuját, de ezért még nem járt pont.

Nem véletlen, hogy a Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kecel focimeccset a megszokottnál több néző tekintette meg. Többen KFC I - KFC II néven emlegették a találkozót, amelyre az teremtett alapot, hogy a kecelieknél hat olyan kezdőjátékos volt, akik tavaly még a hazai öltözőt használták a Bundzsák Dezső Sportközpontban. A vendégek padján pedig az a Kis Péter ült, aki halasi színekben megélt már mennyet és poklot is. Agócs Zoltán tanítványainak három nyeretlen és góltalan meccs után kellett bizonyítani.

Jól kezdett a KFC, a szélen Honfi Dániel iramodott meg, a beadása Dordevicet találta meg, de lövését blokkolta a vendégvédelem. A 13. percben egy szép támadás végén Fenyvesi Bálint lőtt kevéssel fölé. Következett két, kapufával végződő támadás, előbb Bajnok Noel zörgette meg a halasi felső lécet, majd Honfi Dániel a keceli jobb kapufát. A folytatásban Lengyel Péter megsérült, de tovább vállalta a játékot. Talán ennek tudható be, hogy Patai Balázs lövésénél nem tudott hárítani. Ez mintha megzavarta volna a halasiakat, ugyanis rövid időn belül még két gólt kapott a csapat. Joggal féltette mindenki a KFC-t attól, hogy csúnya vereség lesz a vége. Szerencsére Djordevic és a csapat sem ezt gondolta, a szerb csatár szépített az eredményen, reményt adott a második 45 percre.

A folytatás változatos és eseményekben gazdag volt, de nem reménytkeltően kezdődött a KFC számára. Sibalin Dániel a 49. percben ismét háromgólosra alakította a keceli előnyt. A sérülés miatt kapust cseréltünk, nem estünk össze. Az 52. percben a jól játszó Honfi Dániel vette be Gerner Dániel kapuját, majd az exhalasi hálóőr hibájából Gyenizse Tamás került fel a góllövőlistára. 4-3 oda, de a halasiak számára esély volt az egyenlítésre, ugyanis több ígéretes támadás is volt. Ez viszont azzal járt, hogy fellazult a hátsó alakzatunk és ezt Sibalin Dániel kihasználta. Maradt a végére még egy Agócs Kristóf kapufa, de az eredmény már nem változott. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kecel 3-5. Van fejlődés, volt gól, de ezért még nem adnak pontokat. Agócs Zoltán így értékelt. (További részletek a hétfői híradóban.)