Országos bajnokságon úsztak a halasi cápák
Sport

Országos bajnokságon úsztak a halasi cápák

Négy egyéni csúccsal zárták a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület versenyző a cápa korosztály számára megrendezett országos bajnokságot Debrecenben. Csontos Kristóf tanítványai közül hárman, hat versenyszámban teljesítették az induláshoz szükséges szintidőt.

Debrecen volt a házigazdája a korosztályos országos úszóbajnokságnak, amelyet  a 10-11 éves lányok, és a 11-12 éves fiúk számára rendeztek meg. A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület három versenyzője, Csontos Kristóf edző vezetésével vett részt a ramgos megméretésen. Mint megtudtuk, László Dávid 100 mellen indulhatott, ahol egyéni csúccsal összesítésben a 44. helyen, Bereczi Áron 50 méteres gyorsúszásban a 73. helyen zárt.

Tóth Benjamin pillangón, gyorson és vegyesen is rajtkőre állhatott, a testhezálló 100 méteres pillangó sikerült neki a legjobban, ahol egyéni legjobb időeredményével a 21. helyet szerezte meg. 100 méteres gyorson szintén egyéni csúccsal a 42. helyen, 50 méteres gyorson is javított, ahol a 48. helyen, 200 méteres vegyesen pedig a 47. helyen végzett.

Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Merkbau Kft. támogatásával készülő úszóink 4 egyéni csúccsal zárták a bajnokságot, és optimistán tekintenek a következő versenyszezon felé.