Sikeres év, Csáki Öcsi díj
Sport

Sikeres év, Csáki Öcsi díj

Évértékelőt tartott a Stúdió 2000 TSE. Sikeres esztendőt zártak és nagyok az idei elvárások - tudtuk meg juhász Ágnestől a klub művészeti vezetőjétől. Az egyesület 2018 évben is megfeszített tempóban dolgozott, az egyre nehezedő körülmények között is. Ez évben 51 fő igazolt versenyző és 34 fő utánpótlás gyermek készült a különböző fellépésekre, hazai és nemzetközi versenyekre és hozott sok sikert az egyesületnek. A vezetői értékelést az alábbiakban olvashatják.

A táncolni vágyó fiatalok a Kiskunhalasi Művészeti Iskolában kezdik meg tanulmányaikat  társastánc tagozaton.  2004 év óta kapnak a növendékek hivatalos dokumentumot- bizonyítványt tudásukról, melyet sokan fel tudnak használni továbbtanuláskor. A művészeti iskolás táncosok minden évben reménykednek nagyobb támogatottságban, bízunk abban,hogy a 2019-es év ebből  a szempontból is mérföldkő lesz.

Juhász Ágnes figyelő tekintete mellet folynak a próbák

Igazodva a divathoz, indítottunk kettő lányformációs versenycsapatot, ill. több esetben versenyzőink szóló kategóriában is megmérettetnek, egyre több senior párosunk kezd bekapcsolódni a versenysportba is. . Ebben az évben másodszorra próbáltak szerencsét táncosaink más táncszövetség versenyein, ahol óriási sikert arattak. /WADF/
Az egyesület 2017 évben, a Magyar TáncSport Szakszövetség által kiírt Bajnoki Sorozatban a 96 egyesületből az előkelő hetedik helyen végzett.

Stúdió 2000 TSE csoportkép az egyik edzés végén

Tóth Szilárd és Juhász Ágnes 2018 évben is a Magyar TáncSport Szakszövetség válogatott keretének latin edzőjeként töltött be fontos szerepet a magyar táncsportban, ill. tevékenykedtek hazai és nemzetközi versenyeken, mint pontozóbíró. Saját szervezésű edzőtáborainkra, továbbképzéseinkre több neves hazai és külföldi tréner kapott meghívást, hogy a szakmai munkát segítse. /Vlad Silde Oroszország, Goran Knezevic Szerbia, Pavel Imre Szlovákia, Székely Szilveszter Magyarország, Szűcs Simon Magyarország/

Az egyesület standard trénerei Sándor Judit és Sándor Zoltán,ill. mint asszisztens Horváth Kende Soma tevékenykedett. Ebben az évben kezdte meg asszisztensi tevékenységét Szőke Vivien  Kiskunhalason, ill. több éve már sikeres munkát végez Ács Nóra, a Stúdio2000 TSE halászteleki csoportjában. Az óvodás korú mini csapat vezetője már harmadik éve Vargáné Jolika, a lányformációban 2018 év őszétől Hajnal Regina asszisztál. Több párosunk vegyes párként dolgozik, ők különösen nagy áldozatot hoznak, hiszen két egyesületben igyekeznek megfelelni a követelményeknek. Minden elismerés azoknak a pároknak, és családjaiknak, akik napi szinten vállalják az utazást azért, hogy az edzéseken részt tudjanak venni.

Hobby csapataink, a Senior táncklub és a Lady latin solo csoport 2018-ban sikeresen működött Kiskunhalason. Köszönjük azoknak a „tiszteletbeli stúdiós” táncosoknak a munkáját, akik – bár nem az egyesület színeiben versenyeznek - , de bekapcsolódtak az Stúdió 2000 életébe, rendszeres résztvevői az edzéseknek, képzéseknek, táboroknak.
Támogatóinknak,,akik szívükön viselik az egyesület sorsát, és lehetőségeik szerint támogatják csapatunkat, a táncosok nevében hálás köszönet!

Az edzőpáros: Juhász Ágnes és Tóth Szilárd

Rendezvények:

2018. május 26 Hagyományos Táncgála Táncszínházi előadás
2018. július 2-8 gyermek-junior tánctábor
2018. július 22-28 ifjúsági-felnőtt tánctábor
2018. október 29-30 őszi felkészítő tábor
2018. december 18 Félévzáró táncgála
2018. december 28-29 edzőtábor

Versenyek:
Versenyzőink idén 23 hazai versenyen vettek részt, és 28 alkalommal mérettettek meg nemzetközi versenyen. / Táncosaink önköltségen járták be Európát, Olaszország, hét alkalommal Szlovákiában, Portugáliában, Bulgáriában, Szerbiában háromszor, Görögországban, Oroszországban háromszor, Németországban, Csehországban kétszer, Spanyolországban, Franciaországban, Norvégiában, Ausztriában, Németországban és a hazai rendezésű nemzetközi versenyeken képviselték hazánkat/

Eredmények klubközi versenyek:
1.hely 22
2. hely 23
3. hely 18
4. hely 20
5. hely 14
6. hely 11

Hazai rendezésű kiemelt versenyeredmények /MB, Ranglistaversenyek, Ob-k/:
1. hely 11
2. hely 10
3. hely 11
4. hely 9
5. hely 3
6. hely 4
7. hely 2
Középdöntő: 21 alkalommal

Nemzetközi versenyeredmények:
1. hely 2
2. hely 7
4. hely 5
5. hely 1
6. hely 1
Középdöntős helyezések: 11

2019 évi rendezvénytervek:
2019. április 18-19 edzőtábor
2019. május 25 Táncgála
2019. július edzőtábor gyermek
2019. július edzőtábor felnőtt
2019. november 30 Ranglistaverseny Kiskunhalason / Sikeres rendezési
kérelem/
2019. december félévzáró gála
2019. december edzőtábor

Meglepetésként kaptuk a hírt január első napjaiban, hogy idén a Csáki Öcsi díj alapítója, Csákiné Éva a Stúdió 2000 csapatának ítélte az elismerést, melyért óriási köszönet minden táncos nevében, nagyon büszkék vagyunk, és bízunk benne,hogy a jövőben is megszolgáljuk az elismerést!