Sportos BSK juliális (galéria)
Sport

Sportos BSK juliális (galéria)

Lassan két évtizedes múltra tekint vissza a BSK Juliális, amelynek ezúttal is a Bundzsák Dezső Sportközpont a helyszíne. A Barna Sörivók Klubjnak motorja, Vlasits Zoltán és szervezőcsapta ismét kilenc focicsapatnak biztosított versenyzési lehetőséget, közben pedig finom pörköltek rotyogtak a bográcsokban. 

Jól érezzük magunkat, potyognak a gólok, szép cseleket is láthatunk. A sör hideg, az idő kellemes. Az alábbi helyzetelemzést adta a Halasmédia stábjának Vlasits Zoltán szombaton délelőtt fél tíz körül a Budzsák Dezső Sportközpontban. A Barna Sörivók Klubjának juliálisa már a 19. állomásához érkezett. Ez a nap minden évben a sportról és a barátkozásról szól. - Kilenc csapat vesz részt a focitornán, de lehetőség van még arra, hogy a kevésbé fáradtak hetesrúgó bajnokságban és dekázásban is kipróbálhassák magukat. Jövőre lesz a huszadik alkalom, nagy durranásra készülünk - nyilatkozta Vlasits Zoltán. 

Baráti társaságok, munkahelyi közösségek alkottak csapatokat és magunk is meggyőződhettünk róla, az iramra nem lehetett panasz, gólokban sem volt hiány. Közben két bográcsban is finom pörkölt rotyogott, amelyeknek az elfogyasztása az éhes játékosokra várt. Részletek a keddi Spotmagazinban.