Több mint 100 gyermek a Bozsik Fesztiválon (galéria)
Sport

Több mint 100 gyermek a Bozsik Fesztiválon (galéria)

Újabb állomásához érkezett az OTP Bank Bozsik-program Kiskunhalason, a Szilády RFC szervezésében az U7-es és U9-es korosztály szerepelt a Bundzsák Dezső Sportközpontban. A vasárnapi Bozsik Fesztiválon nemcsak a kiskunhalasi, hanem a bácsalmási csoport játékosai is pályára léptek.

Teljesen megtelt a Bundzsák Dezső Sportközpont B-pályája és műfüves arénája vasárnap. Mint arról korábban beszámoltunk, elkezdődött az OTP Bank Bozsik-program őszi sorozata, ennek egyik állomása volt a Bozsik Fesztivál. A házigazda Szilády RFC igyekezett a legjobb körülményeket megteremteni a 2015-ben, 2014-ben, 2013-ban és 2012-ben született korosztály számára, az érvényes járványügyi rendelkezések betartásával. A szülők nem léphettek be a játékterületre, ezt szalagok, kordonok jelezték számukra.

Közel 120 gyerkőc lépett pályára a fesztiválon, a kiskunhalasi és bácsalmási csoportból. Az edzők leginkább azt szerették volna visszakapni a játékosoktól, amelyeket az edzéseken tanítottak. Volt olyan játéktér, ahol négy kapu volt elhelyezve, itt speciális szabályok voltak érvényben. A meleg is alaposan próbára tette a kicsiket, akik között bizony egyre több lány is kergeti a labdát. A halasiak közül Vakula Márk, Fehér Dávid és Fülöp Matyi nyújtott kiemelkedő teljesítményt.