A házfal előtt állt meg a kisodródott Peugeot (galéria)
Sziréna

A házfal előtt állt meg a kisodródott Peugeot (galéria)

A házfal előtt néhány centiméterrel állt meg az a Peugeot, amely hétfőn délután sodródott le az 53-as főútról. A Széchenyi utcán történt a baleset, az autó súrolt egy villanyoszlopot is és kitört a bal első futóműve. A  kiskunhalasi sofőr - aki nem sérült meg - azt mondja, úgy érezte, néhány pillanatra elveszítette az eszméletét.

A Sóstó felől haladt a Vári-szakképző felé az a Peugeot, amely előbb áttért a bal oldalra, ott padkának ütközött, kitört a bal első futóműve. Továbbsodródva egy villanyoszlopot is érintett, majd néhány centiméternyire állt meg a házfal előtt. A Széchenyi utcai ingatlant lakói a különös zajra figyeltek fel. - Csattanást, durranást hallottam, kijöttem és láttam az autót a házunk falánál. Füstölt is. A sofőr kiszállt, mi pedig értesítettük a rendőrséget, tűzoltókat - mesélte a Széchenyi utcában élő nő. 

A halasi tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, ők áramtalanították a gépkocsit. A sofőr használta a biztonsági övet, így nem sérült meg. Érdeklődésünkre azt mondta, hogy úgy érezte, mintha a kisodródás előtt néhány pillanatra elvesztette volna az eszméletét.  Az áramszolgáltató szakembereit is értesítették, a kérdéses szakaszon félpályás korlátozás volt érvényben.