Audi és Renault karambolja a Semmelweis téren (galéria)
Sziréna

Audi és Renault karambolja a Semmelweis téren (galéria)

Figyelmetlenség okozott balesetet pénteken délelőtt Kiskunhalason, a Semmelweis téren. A Nagy Szeder és a Monszpart László utca kereszteződésében egy Audi és egy Renault ütközött össze, utóbbi sofőrje nem adta meg az elsőbbséget. A két vezetőt kórházba szállították kivizsgálásra.

Több szemtanúja is volt annak a karambolnak, amely pénteken 10.30 óra körül történt a Semmelweis téren. Egy Renault közlekedett a Nagy Szeder utcán a mentőállomás felől, amikor a Monszpart László utcai kereszteződésbe érve nem adott elsőbbséget a belváros felől érkező Audinak. A két jármű ütközött, a Renault továbbsodródott, a padkán felkaptatva a füvön állt meg.

Éppen a baleset helyszínénél volt a Készenléti Rendőrség mikrobusza, a benne ülők fizikai felmérőről tartottak vissza a Keceli úti bázisukra. Az esemény után a civilben lévő hivatásosok példás határozottsággal, gyorsasággal intézkedtek, forgalmat irányítottak, értesítették kollégáikat és a mentőket is. A két sofőrt kivizsgálásra a halasi kórház baleseti ambulanciájára szállították. A karambol körülményeit a Kiskunhalas Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.