Halasi sikerek a hagyományőrző tűzoltóversenyen
Sziréna

Halasi sikerek a hagyományőrző tűzoltóversenyen

Három kategóriában is halasi siker született a hetedik alkalommal megrendezett Bács-Kiskun Megyei Hagyományőrző Tűzoltóversenyen. A kocsifecskendő-szerelésben a férfi- és a seniorcsapat is bajnok lett, a hölgyek vetélkedéséből pedig a halasi Tüzes Feleségek került ki győztesen

Nagy sikere volt szombaton a VII. Bács-Kiskun Megyei Hagyományőrző Tűzoltóversenynek. Imrehegy volt a házigazdája a megméretésnek, ahol több kategóriában, korosztályban mérték össze tudásukat a résztvevők. A Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság négy csapatot is nevezett a megméretésre. Babud Jenő ezredes, a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője elmondta, hogy a halasiak eredményesen szerepeltek a megméretésen.

Az úgynevezett mozdonyítható fecskendő kategóriában a halasi csapat a harmadik helyet szerezte meg. A kocsifecskendő versenyszámban viszont a férfiaknál és a senioroknál is a halasi válogatott volt a legjobb. Idén is neveztek női csapatok a megméretésre, a halasi Tüzes Feleségek aranyérmet nyert. 

A bajnokcsapat