Hová tűnt Regina?
Sziréna

Hová tűnt Regina?

Ismét eltűnés miatt fordult a nyilvánossághoz a rendőrség. Pénteken délután egy szegedi középiskolából távozott ismeretlen helyre a kiskunmajsai Kolompár Regina.

Eltűnt kamaszlányt keres a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrse. A megyei főkapitányság közleménye szerint a 15 éves Kolompár Regina pénteken délután távozott a szegedi Kálvária sugárúton található iskolából és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A lány ruházata nem ismert, viszont személyleírását közzétette a rendőrség. Kolompár Regina körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Szeme, illetve haja színe barna. Bal csuklóján tetoválás: két pillangó, „Mom” és „Dad” feliratok. Továbbá jobb lábszárának jobb oldalán is tetoválás: violinkulcs, melynek bal oldalán hangjegyek vannak. 

A kiskunmajsai rendőrök kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta őt, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.