Kirabolták a Kölcsey utcai trafikot (folyamatosan frissülő hír)
Sziréna

Kirabolták a Kölcsey utcai trafikot (folyamatosan frissülő hír)

Délután negyed kettő körül rablás történt egy nemzeti dohányboltban, a Kölcsey utcán. A rendőrök ezekben a percekben is helyszínelnek és keresik az elkövetőt. Úgy tudjuk, hogy egy férfi lépett be a boltba és a kasszából kiragadta a pénzt, egyelőre nem lehet tudni, mennyit.

17.55 A rendőrség tájékoztatása

Természetesen szerettünk volna hivatalos tájékoztatást kérni a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától. Hürkecz Zoltán telefonon azt mondta, hogy egyelőre folyik az adatgyűjtés, a tart a helyszíni intézkedés, egyelőre bővebb információkkal nem tud szolgálni.

17.30 Keresik a tettest

Pontosabb információkat sikerült összegyűjtenünk a helyszínen. A rablás negyed kettő körül történhetett. A pontos részleteket nem lehet még tudni. Annyi bizonyos, hogy egy férfi volt az elkövető, úgy tudjuk, 20-30 év körüli lehet. A helyszínelés alatt nyomozók járták a környékbeli utcákat, keresték a lehetséges szemtanúkat. Több kamera is van a közeli házakon, illetve a térfigyelő rendszer is üzemelt a Kölcsey és a Jókai utca sarkán. Azt sem lehet tudni, hogy az elkövető merre ment tovább. Nem hivatalos értesülésünk szerint a férfi belépett az üzletbe, becsukta maga mögött az ajtót és átnyúlva a pult felett kiragadta a pénzt a kasszából. A rendőrök és az bolt tulajdonosa nemrégiben számolta át azt, ami a pénztárgépben maradt.

16.06 Előzmények

Információink szerint délután egy férfi ment be a Kölcsey utcai trafikba. Egyelőre annyit tudni, hogy az ismeretlen odalépett az eladóhoz, majd kirángatta az üzlet kasszájának tartalmát, és elszaladt a bevétellel.

Jáger Levente kollégánk a helyszínen van. Mint elmondta, a rendőrök ezekben a percekben is az üzletnél tartózkodnak, vizsgálják az ügy részleteit, e közben pedig keresik a környéken az elkövető férfit. További részletek hamarosan, illetve a 19 órakor kezdődő Híradóban.