Lada és egy kisteherautó ütközött az 53-as főúton
Sziréna

Lada és egy kisteherautó ütközött az 53-as főúton

Két könnyű sérültje van annak a balesetnek, amely fél hét körül történt az 53-as főton, a tázlári elágazás közelében. Egy Lada és egy kisteherautó ütközött össze, a helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útzár volt.

Idős emberek sérültek

A megyei főkapitányság sajtószolgálata pontosította a korábbi információkat. Egy 75 éves kiskunhalasi férfi vezette azt a Ladát, amellyel nem tartotta be a követési távolságot és nekiütközött az előtte haladó, balra kanyarodásra készülő Nissan kisteherautónak. A sofőr és 76 éves utasa könnyű sérülésekkel került kórházba. 

ELŐZMÉNYEK

Karambol történt vasárnap kora este, fél hét körül Kiskunhalas és Pirtó között. A megyei főkapitányság tájékoztatása szerint egy Lada sofőrje nem vette figyelembe a kanyarodó kisteherautót és ütköztek. A baleset során ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrség lezárta ezt a szakaszt a forgalom elől, a korlátozás háromnegyed hét és nyolc óra között volt, most már zavartalanul lehet közlekedni az 53-as főúton. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.

Fotó: police.hu