Szabadnapos mentőápoló tartóztatta fel a rablót a Kossuth utcán (frissítve)
Sziréna

Szabadnapos mentőápoló tartóztatta fel a rablót a Kossuth utcán (frissítve)

Információink szerint egy szabadnapos mentőápoló teperte földre azt a férfit, aki pár pillanattal korábban rabolt Kiskunhalason, a Kossuth utcán. Hétfőn délután, nem sokkal egy óra után történt az eset, az elkövetőt bilincsben szállították el a helyszínről. Úgy tudjuk, hogy a bűncselekmény áldozata egy halasi gyermekorvos volt.

Hétfőn délután, nem sokkal negyed kettő előtt több rendőrautó fékezett a Kossuth utcán, a Digi irodája előtt. Szemtanúk elmondása szerint valaki feküdt a földön, őt meg is bilincselték a járőrök. A helyszínen megtudtuk, egy gyermekorvos táskáját rabolta el az a férfi, akit pár pillanattal később egy szabadnapos mentőápoló tartóztatott fel.  A részletekről még keveset tudni. - Hallottam a kiabálást, a segítségkérést, én éppen a zebrán jöttem át. Láttam, hogy egy férfi fut, rövid dulakodás után a betonra nyomtam. Aztán jöttek a rendőrök - mesélte érdeklődésünkre a szabadnapos mentőápoló.

Az eset kapcsán megkerestük a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát. - A rendőrök egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjét állították elő, akit állampolgárok segítségével fogtak el. Az üggyel kapcsolatban jelenleg egyéb információt nem áll módunkban adni. A későbbiekben az esettel kapcsolatban közlemény készül-olvasható a válaszukban.